Despre noi

Suntem o firma tanara, infiintata in 2014 cu capital romanesc, cu o experienta de 6 ani acumulata exclusiv pe vanzarea si intretinerea utilajelor de spalare si tratare a suprafetelor.  Suntem capabili sa oferim solutii tehnice complete pentru cele mai exigente aplicatii in domeniul spalarii, degresarii si fosfatarii suprafetelor.

Ca reprezentanta in Romania a producatorului TEKNOX -Italia, va oferim solutii complexe de spalare prin pulverizare si imersie.  Cu peste 40 de ani de experienta si peste 10.000 de utilaje produse pentru cele mai exigente aplicatii industriale, TEKNOX a devenit cunoscuta pe piata mondiala atat prin calitatea utilajelor sale, cat si prin tehnologiile avansate utilizate in procesul spalarii industriale.  Folosind solutii tehnice inovative si furnizori de top pentru toate componentele utilajelor sale, TEKNOX s-a impus prin fiabilitate pe piata echipamentelor de spalare si fosfatare.

Productia curenta variaza de la o gama larga de masini si cabine standard de spalare, la utilaje complexe executate la tema pentru fiecare aplicatie in parte.

Ca reprezentanta in Romania a producatorului GREEN TECHNOLOGIES - Spania, unul din liderii spanioli in producerea echipamentelor de curatare cu ultrasunete,  va oferim solutii complexe, personalizate si total automatizate in domeniul curatarii suprafetelor.  Cu o experienta de peste 20 de ani in productia echipamentelor de curatare cu ultrasunete, GREEN TECHNOLOGIES a patruns cu succes in 2016 pe piata echipamentelor din Romania.

Parteneriatele noastre cu TEKNOX si GREEN TECHNOLOGIES se bazeaza pe cateva atuuri esentiale: experienta, profesionalism si timp scurt de reactie.  Impreuna cu partenerii nostri, lucram in echipa, lucram unitar pentru satisfacerea exigentelor clientilor pe piata din Romania. Avem in spate o echipa tanara, puternica, dinamica si inovativa.

Pentru echipamentele de analiza contaminantilor, reprezentam firma MICROVISION INSTRUMENTS - Franta, lider in domeniul productiei de software pentru analiza de laborator a contaminatilor.